HUlpaanbod

Psychologen Praktijk Hendriks biedt hulp bij uiteenlopende klachten. Omdat ik werk vanuit de overtuiging dat er geen vast behandelplan bestaat voor een probleem, is elke behandeling volstrekt uniek. Ik neem de tijd om je te leren kennen, de klachten te analyseren en te ontdekken welke manier van behandelen voor jou het beste werkt. 

De behandelmogelijkheden bij Psychologen Praktijk Hendriks zijn heel divers. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. 

Therapie

Ik ben gespecialiseerd in systeemtherapie. Dit betekent dat iemand uit de omgeving altijd mee mag komen en dat ik daar soms ook om vraag. Uiteraard bepaal je dit natuurlijk zelf. Daarnaast behandel ik ook kinderen, geef ik onder meer EMDR-behandelingen en kun je bij mij terecht voor ontspanningsoefeningen en oefeningen in Mindfulness

Meer over therapie

Coaching

Soms heb je iemand nodig om bepaalde doelen te bereiken. Wil je bijvoorbeeld gezonder leven? Minder geld uitgeven? Stoppen met roken of een carriereswitch maken? Psychologenpraktijk Hendriks helpt graag de verandering op gang te brengen en leert je om te gaan met moeilijke en stressvolle situaties. 

Meer over coaching

Re-integratie

Ben je door ziekte of een bepaalde gebeurtenis niet meer in staat om je huidige werk voort te zetten? Dan beland je in een traject waar veel bij komt kijken. Psychologenpraktijk Hendriks kan helpen om het overzicht terug te krijgen, je te ondersteunen waar nodig en jouw wensen voor de toekomst vorm te geven. 

Meer over re-integratie