Ervaringen van collega's

Psychologenpraktijk werkt voortdurend samen met kundige collega's. Ben je benieuwd wat andere specialisten over mij zeggen? Lees dan onderstaande ervaringen van mijn collega's eens door. 


Manja Poulus
Psycholoog NIP
"Een bekwame, betrokken en eerlijke therapeut. Ze kan naast haar cliënten staan, ze meenemen in het vaak moeilijke proces van een behandeling. Als het nodig is gaat ze voor haar cliënten staan om ze tijdelijk te beschermen. Door deze houding en het vertrouwen dat zij uitstraalt voelen haar cliënten zich gesteund en gekend."


Marion Derksen
Directie Denk In Mogelijkheden
"Lidewy heb ik leren kennen als een deskundige professional. In mijn gesprekken met haar ontstond er altijd openheid juist omdat zij er voor kiest om haar opleiding, kennis en ervaring ondersteunend te laten werken. Het is juist haar persoonlijkheid die de boventoon voert en ik ervaar die altijd als heel prettig waardoor ik iedere keer het gevoel krijg echt gezien te worden. Dit helpt mij in mijn eigen proces om mijzelf te zien maar ook om daardoor weer een ander te kunnen zien."


Saskia Oskam
Persvoorlichter Fonds Psychische Gezondheid en Korrelatie
"Lidewy is een waardevolle woordvoerder voor Fonds Psychische Gezondheid en Korrelatie. Als persvoorlichter kan ik heel goed en snel met haar schakelen en ze maakt zich ‘nieuwe’ onderwerpen snel eigen. Ze heeft een deskundige en warme uitstraling en dat is prettig voor de media en kijkers/lezers/luisteraars van die media."


Corrien Duin
Fysiotherapeut Big Move GGZ-programma
"
Ik zie je als een fijne collega bij het BigMoveprogramma, waar je op een positieve en motiverende manier je cliënten zowel op het psychische- als het fysieke vlak in beweging weet te krijgen."


Chris Sleegers
Vrijgevestigd GZ-psycholoog
"Toegewijd, bekwaam en open minded. Lidewy heeft een warme, betrokken houding naar cliënten. Samen met haar heldere analyses en intuïtieve kwaliteiten, maakt dit haar tot een collega met wie ik graag samenwerk en aan wie ik ook complexe cliëntsystemen durf toe te vertrouwen."