Skip to main content

Ervaringen van cliënten

Benieuwd wat cliënten zeggen over mij? Lees onderstaande ervaringen dan zeker eens door. Ik ben ervan overtuigd dat ik ook jou kan helpen. Ik behandel zeer uiteenlopende klachten en problemen en werk met heel diverse leeftijdsgroepen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

“Lidewy heeft me door mijn depressie heen gesleept. Ze bleef erin geloven dat ik er uit kon komen en dat is gelukt. Ik ben nu weer aan het werk en ik kom af en toe bij haar terug om mezelf weer even op te peppen. Een fijne psycholoog die veel vertrouwen uitstraalt, de juiste vragen stelt en je echt verder kan helpen.”

Babette, 38 jaar

"Het was fijn om met je te praten. Ik zag weer uitgangen en ik was veel rustiger."

Bob, 18 jaar

"Ik ben ook bij andere psychologen geweest, maar Lidewy is de enige die ik vertrouw en aan wie ik alles vertel."

Marianne, 56 jaar

"Het is prettig te weten dat ik altijd weer bij haar aan kan kloppen wanneer ik ergens tegenaan loop. Ze helpt me telkens weer verder wanneer ik de weg kwijt raak."

Hennie, 71 jaar

"Je stelt telkens de juiste vragen waardoor ik weer aan het denken wordt gezet. Ik leer mezelf op een heel andere manier kennen. Het is werken, maar ik ga vooruit!"

Tim, 59 jaar

"Ik wil altijd in de praktijk bij Lidewy blijven, het is er fijn. Ik mag tekenen, kleuren en spelen en ik hoef niet op te ruimen."

Marieke, 8 jaar

"Er moet een klik zijn als je met iemand gaat praten over je problemen. Met Lidewy heb ik die klik. Daardoor kan ze me helpen. Dat doet ze met enthousiasme en met scherp inzicht."

Ellen, 32 jaar

"Ik ben niet zo’n prater. Maar ik voel me altijd beter als ik bij je ben geweest. Omdat je me dingen vroeg ging ik toch wat vertellen. Het was ook fijn dat mijn vriendin soms mee kon komen."

Steven, 24 jaar

"Lidewy weet met humor, aandacht en veiligheid de vinger op die zere plek te leggen die je zelf niet zag of niet kon zien."

Jenny, 45 jaar

"Lidewy is lief."

Berend, 5 jaar

"Ik vertelde mijn moeder lang niet alles en daardoor kreeg ik steeds meer problemen. Bij jou heb ik veel meer verteld. Dank je wel dat je me geholpen hebt."

Ilonka, 14 jaar

"Ik stond voor moeilijke beslissingen. Lidewy heeft me geholpen er achter te komen wat ik zelf wilde."

Jan-Willem, 27 jaar

Copyright © 2024, Psychologen Praktijk Hendriks. Alle rechten voorbehouden.

Website door Webjongens